Hoe ziet een Cryolipolyse behandeling eruit?

Voor wie is de behandeling geschikt? 

De behandeling kan bij nagenoeg iedereen behandeld worden. Om uw mogelijkheden te bepalen kunt u een online afspraak maken of ons even opbellen.

Welke zones zijn er te behandelen?

De te behandelde zones zijn: van kin tot knie!

  • Onderkin/Kaaklijn
  • Bovenbuik
  • Onderbuik
  • BH- Band
  • Flanken/ Love-Handles
  • Binnen benen
  • Heupen
  • Onder billen
  • Knie

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een behandeling duurt gemiddeld een uur (exclusief intake). Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing / zone dient een periode te zitten van 8 – 12 weken.

Stap 01.

Tijdens de gratis consult, vooraf gaand op de behandeling,  zal u samen met de Cryolipolyse specialist de probleemgebieden bespreken. Gebaseerd hierop, zal er onze specialist een behandelplan opstellen.

Doordat onze nieuwste apparatuur meerdere applicators tegelijk kan gebruiken, is het mogelijk voor u om meerdere gebieden meteen aan te pakken. Hierdoor komt u sneller dichtbij uw ideale eindresultaten!

Stap 02.

Vooraf wordt er door de specialist het te behandelen gebied afgetekend om zo nauwkeurig en optimaal mogelijk de applicator te plaatsen. De speciale vacuüm applicator wordt op het lichaamsdeel geplaatst en zal de eerste drie minuten verwarmen naar 40° C om de vetcellen soepel te maken en na 3 min daalt de temperatuur met de gecontroleerde koeltechniek geleidelijk naar -10 ° C.

Stap 03.

Gedurende ca. 55 minuten worden de vetcellen extreem onderkoeld dat ze afbreken en door het lichaam als afvalstoffen worden herkent. Na het koelproces wordt de applicator losgekoppeld en zal het behandelde gebied gedurende 3 min een bindweefsel massage krijgen met de COSBEAU slimming serum. Dit stimuleert de doorbloeding na de behandeling en zal de huid verstevigen en verstrakken. Doordat de vetcellen aan extreme kou zijn blootgesteld, breken ze af en start het natuurlijk verwijdering proces.

Stap 04.

De bevroren vetcellen worden geleidelijk afgebroken door het lichaam. Door minimaal 2L water te drinken stimuleert u het proces tot een optimaal resultaat.

Stap 05.

De vetcellen die gekristalliseerd zijn, worden DEFINITIEF uit het lichaam verwijderd. Hierdoor is de vetlaag dunner en wordt u slanker.

Stap 06.

Na de behandeling kunt u u dagelijkse activiteiten weer herpakken.

Het resultaat is een vetreductie van 20-30% per behandeling, op het behandelde gebied. Dus voorgoed weg!

Ons team staat klaar om je voorgoed, veilig en zonder operatie van die hardnekkige vetrolletjes af te helpen.

Plan vandaag nog een consult en/- of afspraak in!